SCANDINAVIAN VILLAGE

Scandinavian Village, en fantastisk anläggning i Bangsaen, 1,5 timme med bil från Bangkok. Bangsaen är en stad vars befolkning växer under helgerna när besökare från Bangkok och närliggande provinser kommer till den palmkantade stranden för att bada, sola och äta fisk och skaldjur på restaurangerna vid vattnet. Här finns både universitet och universitetssjukhus. Bland loppmarknaderna finns Bangsaen Walking Street på helgerna, där det går att hitta allt möjligt.

I utkanten av Bangsaen ligger Scandinavian Village, vår fantastiska anläggning! Scandinavian Village byggdes av en svensk affärsman och det första huset stod klart år 2003. Fastigheten består av 96 lägenheter fördelat på tre byggnader. De 96 lägenheterna har samtliga skandinaviska ägare och många har bott här sedan anläggningen stod klar.

De tre husen har 6 våningar och lägenheterna varierar i storlek. Entrévåningen och lägenheterna på 3:e våningen har i allmänhet 2 sovrum, medan 2:a, 4:e och 5:e våningen ofta har 1 sovrum. Vissa lägenheter har byggts ut för att få fler sovrum. Högst upp i husen ligger de sex penthousen, med en bostadsyta om ca 276 kvm. Oavsett storlek har lägenheterna generösa terrasser.

Kontakta oss    Snabbanslutning